Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  
Почитувани колешки и колеги студенти на прв циклус студии,
 
Пожелно е заради усогласување на термините за предавања во летниот семестар да ме контактираат претставници на студенти од студиските програми кои летниот семестар 2020/2021 год. ќе имаат предавања со мене.
Ве очекувам во текот на оваа недела, како навреме би започнале со предавањата!
Договорените термини ќе ги објавиме на веб страната на факултетот.
 
Ви посакувам се најдобро и да се чувате!
проф. д-р Деан Илиев

Image result for webmail icon

 

 Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar