Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Студентите кои овој семестар имаат предавања кај проф. Билјана Граматковски и проф. Марија Ристевска да дојдат в понеделник, 15.02. во 9 часот во нивниот кабинет, поради усогласување на термините за предавања и вежби.

Image result for webmail icon

 

 Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar