Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Резултати од испитите во јануарска сесија по предметите кај проф. д-р Татјана Атанасоска.

На 15тти Февруари ќе се впишуваат оценки. Заради избегнување на гужва се замолуваат студентите да одредат по еден студент од група кој ќе ги собере сите индекси од конкретната група за потпис кај професорот.

Image result for webmail icon

 

 Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar