Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Сите кандидати кои имаат да поднесат семестрална домашна, да земат оценка или да преполагаат кај Виш лектор Стела Босилковска, наместо во 10, односно 11 часот, да се јават во 14 часот утре, вторник, 28 септември.

Image result for webmail icon

 

 Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar