Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Image result for webmail icon

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar

Се известуваат студентите кои треба да полагаат испит по Педагошка практика 5,6 и 7 да се јават на ден 16.07.2020 во 10 часот.
На истиот ден и истиот час да се јават и студентите кои треба да полагаат Применета лингвистика 4.