Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Image result for webmail icon

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar

Сите кандидати кои имаат да поднесат семестрална домашна, да земат оценка или да преполагаат кај Виш лектор Стела Босилковска, наместо во 10, односно 11 часот, да се јават во 14 часот утре, вторник, 28 септември.

Се известуваат студентите кои треба да полагаат испит по Педагошка практика 5,6 и 7 да се јават на ден 16.07.2020 во 10 часот.
На истиот ден и истиот час да се јават и студентите кои треба да полагаат Применета лингвистика 4.