Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

.Oбјавен е Оглас за избор на членови на Факултетско студентско собрание и за претседател на Факултетското собрание.

Пријава за претседател Факултетско собрание
Пријава за член Факултетско собрание

Студентите кои се пријавуваат за Факултетското студентско собрание потребно е да пополнат пријава во физичка форма и да стават потпис на неа, а оние кои ги испраќаат пријавите електронски треба да ги скенираат, повторно со свој потпис. Оние студенти кои веќе испратиле пријави електронски без потпис, да го направат тоа повторно, во спротивно нема да бидат архивирани.

Image result for webmail icon

 

 Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar